Thursday, November 12, 2009

CINTA 2 MINGGU...


Assalamualaikum..

Hari ini, 12/11/2009 merupakan hari ulangtahun perkahwinan T dan B yg ke 10.. Alhamdulillah.. Semoga jodoh kita akan berkekalan untuk selama-lamanya.. T sayang Abang!!

Gambar-gambar di bawah di sekitar majlis akad nikah kami pada 12/11/1999.. B berumur 28 tahun masa ni, T lak berumur 20 tahun..






Ini masa hari kenduri, 13/11/1999



B dok jeling kat dada T, pasai T tak tutup tudung tutup dada tu.. Kena tegur dek dia.. "Bak po tok tutuk dado hok putih tu"? Me ? "Hok Alohla!!".. Hehe...


Tengok org tgh bersilat..


Pelamin tu Kak Ngah T yg buat.. Tak amik pakej ngan Mak Andam, B x nk membazir.. Cuma sewa 3 pasang baju saja..



Baru nak bersantap...



Sebelah malamnya...


Sessi membuka hadiah..



Potong kek kahwin..



26/11/1999, kenduri di Kg. Bukit Abal, Pasir Puteh, Kelantan....



Buat majlis nyambut menantu utk abang suami jugak....



Cinta kami diibaratkan seperti cinta 2 minggu.. Mana tidaknya... 1/10/1999 dia kata nak bawa family datang tengok T, 2 minggu selepas itu, 15/10/1999, familynya datang merisik T, 2 minggu selepas itu, 30/10/1999, kami pergi kursus kahwin, 2 minggu selepas itu, 12/11/1999, kami bernikah, 2 minggu selepas itu, 26/11/1999, buat majlis menyambut menantu pulak.. Maka lengkaplah pusingan cinta ini.. CINTA 2 MINGGU....

9 comments:

♫♪ Shahida ♫♪ said...

kak t ...happy aniversary yg ke 10 thn. tahniah. ida doakan kak t sentiasa bahagia...yg penting..kak t tetap cun mcm dulu....eeee...tgk gambar kawin kak t..alahai manis betul akak aku niii..eeeeee..comeii

S.I.K Bridal said...

salam T.. awien pon nak ucapkan selamat ulang tahun perkahwinan ke 10thn (samo jo kito heh .. awal awien sikek jo).. smoga T dan family sentiasa di curahkan rezeki dan kebahgiaan dunia dan akhirat amin ...
meme comey sangaklah kawe ambo hik3.. masih gok comey sampa lenih

linda said...

salam....happy anniversary tuk T... lain muka masa tu...semoga bahagia selalu..

linda said...

salam....happy anniversary tuk T... lain muka masa tu...semoga bahagia selalu..

mountdweller said...

Assalamu alaikum T

Tahniah semoga bahagia hingga ke akhirat.

Selamat Menyambut Ulang Tahun Perkhwinan.

Emy Omar said...

happy anniversary..semoga kekal bahagia selamanya,insyallah.
psst:wedding pics ruzi yang ruzi bagi dulu2 pada saya tu semua still ada dalam album tau..:-)takpe ruzi cinta 2 minggu pun sekarang dah bahagia dengan 2 orang anak kan.. :-0

S.I.T.I said...

Ti, tahniah dan selamat ulangtahun perkahwinan ye. Comelnyer tie...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

hepi anniversary T..wow..kagumnya..hehehe.
dah 10 tahun...kite baru je setahun..budak baru belajar lagi..

semoga hepi2 sokmo n kekal ke akhir hayat ya..
amin..:-)

_deli said...

Salam T,

Lama tak kemari menjengok. Selamat berpindah dan selamat ulangthun perkahwinan yang ke 10. Sama ya usia perkahwinan kita walaupun saya agak sedikit lewat - 27hb November nikahnya.

Apapun semoga selamat berbahagia.