Wednesday, April 28, 2010

IB FITNESS CENTRE

Assalamualaikum..

Gambar-gambar ni masa di gym pagi tadi.. Hari ni pakai baju dan seluar baru. T beli semalam dengan Cikgu Julia.. Sebelum ni dah beli sepasang.. Design lain.. Tapi warnanya tetap gabungan merah + hitam. T suka gabungan warna-warna ni!!.. Misteri dan seksi.. Yeah!! ;-O

Okey.. Sekarang nak bercerita tentang perkembangan terbaru T.. Setelah start gym pada 161009 sehingga hari ini... Berat T telah menurun sebanyak 7kg.. Mula-mula start gym, 86kg dan hari ini telah menurun kepada 79kg.. Kalau dilihat kepada angkanya, taklah membanggakan sangat pun.. Banyak masa lagi yang perlu T ambil untuk menurunkan berat badan T ni... Lemak tegar... Anda harus berwaspada selepas ini ye? Haha..... Harap-harap berat badan T dapat turun lagi dan lagi dan lagi.. Please pray for me ya! Tq... :-D

Layanla gambar-gambar yang T amik hari ni..











nota betis: eya tak leh curik gmbr kak t dah... hoho..

5 comments:

Shieda said...

hmmm...tahniah T!! okla tu..penurunan yang banyak.

shima zahar said...

salam T.. ermmmmmm... setiap hari saya menantikan entry terbaru dekat blog T..

cayalag beb... u betul-betul dah nampak slim sangat..terus kan yer.. insyaAllah.. akan dapat berat yang seimbang nanti..

lorrr.. ciannyaaa en.bob.. demam yer.. get well soon en. bob...

☆ lieya latif ☆ said...

wah 7 kg tuh...bagus kak t...teruskan usaha....biar lambat asalkan turun...lagi pun, keluar peluh ni sihat....

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

byk tu kak tie dah turun ....7 kg dlm masa 6 bulan.....sure mencabar kan kak.....akak nampak makin cute ngan berat terbaru...

Fieza79 said...

sdg menyahut cabaran slim yerr?
okeh teruskan...gud luck..