IB FITNESS CENTRE

Assalamualaikum..

Gambar-gambar ni masa di gym pagi tadi.. Hari ni pakai baju dan seluar baru. T beli semalam dengan Cikgu Julia.. Sebelum ni dah beli sepasang.. Design lain.. Tapi warnanya tetap gabungan merah + hitam. T suka gabungan warna-warna ni!!.. Misteri dan seksi.. Yeah!! ;-O

Okey.. Sekarang nak bercerita tentang perkembangan terbaru T.. Setelah start gym pada 161009 sehingga hari ini... Berat T telah menurun sebanyak 7kg.. Mula-mula start gym, 86kg dan hari ini telah menurun kepada 79kg.. Kalau dilihat kepada angkanya, taklah membanggakan sangat pun.. Banyak masa lagi yang perlu T ambil untuk menurunkan berat badan T ni... Lemak tegar... Anda harus berwaspada selepas ini ye? Haha..... Harap-harap berat badan T dapat turun lagi dan lagi dan lagi.. Please pray for me ya! Tq... :-D

Layanla gambar-gambar yang T amik hari ni..











nota betis: eya tak leh curik gmbr kak t dah... hoho..

Comments

Shieda said…
hmmm...tahniah T!! okla tu..penurunan yang banyak.
shima zahar said…
salam T.. ermmmmmm... setiap hari saya menantikan entry terbaru dekat blog T..

cayalag beb... u betul-betul dah nampak slim sangat..terus kan yer.. insyaAllah.. akan dapat berat yang seimbang nanti..

lorrr.. ciannyaaa en.bob.. demam yer.. get well soon en. bob...
wah 7 kg tuh...bagus kak t...teruskan usaha....biar lambat asalkan turun...lagi pun, keluar peluh ni sihat....
byk tu kak tie dah turun ....7 kg dlm masa 6 bulan.....sure mencabar kan kak.....akak nampak makin cute ngan berat terbaru...
Fieza79 said…
sdg menyahut cabaran slim yerr?
okeh teruskan...gud luck..

Popular posts from this blog

Klana Beach Resort, Port Dickson

The Taaras Beach Resort & Spa, Pulau Redang