WATER MARK

Assalamualaikum..

Ada yang jeles tengok my watermark ni tak? Hehe.. Jangan jeles.. Ada banyak lagi design cantik-cantik kat sini http://eybizzonline.blogspot.com

Senang berurusan dengan Eya.. T dah lama kenal Pn. Eya kita ni.. Cuma lately jarang singgah di blognya.. FB pun dia ada.. T pun baru nak add jap lagi.. Search aje for Pn. Eya..

Ari tu T dah tengok entrynya pasal watermark ni.. Tapi T tak endahkan.. Masa tu tak berkenan sangat.. Tapi bila ramai geng bloggers dok pakai watermark ni.. T pun naik teruja sama.. Nak-nak bila tengok kat blog kawan T, Emy Omar, http://mummyezhanerfan.blogspot.com T pun terus terpikat dan g ke blog bizz Pn. Eya.. So.. Selamat menjamu mata melihat watermark T yang merah segala ini ye!! Sangat-sangat suka dan cukup berpuas hati!! Yeay!!





Comments

WAH CUN2....cantik kak....mmg kelassss!!!~~~
wah...cantik arr kak tie
zana suka yg last sekali tu
cute sangatt
bizzonline said…
Maceh kak,sudi jd kastemer kite..muah2
FarEast said…
cayalah! dah ader watermark ;)

Popular posts from this blog

Klana Beach Resort, Port Dickson

The Taaras Beach Resort & Spa, Pulau Redang