Monday, April 26, 2010

WATER MARK

Assalamualaikum..

Ada yang jeles tengok my watermark ni tak? Hehe.. Jangan jeles.. Ada banyak lagi design cantik-cantik kat sini http://eybizzonline.blogspot.com

Senang berurusan dengan Eya.. T dah lama kenal Pn. Eya kita ni.. Cuma lately jarang singgah di blognya.. FB pun dia ada.. T pun baru nak add jap lagi.. Search aje for Pn. Eya..

Ari tu T dah tengok entrynya pasal watermark ni.. Tapi T tak endahkan.. Masa tu tak berkenan sangat.. Tapi bila ramai geng bloggers dok pakai watermark ni.. T pun naik teruja sama.. Nak-nak bila tengok kat blog kawan T, Emy Omar, http://mummyezhanerfan.blogspot.com T pun terus terpikat dan g ke blog bizz Pn. Eya.. So.. Selamat menjamu mata melihat watermark T yang merah segala ini ye!! Sangat-sangat suka dan cukup berpuas hati!! Yeay!!





6 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

WAH CUN2....cantik kak....mmg kelassss!!!~~~

Emy Omar said...

cantik2
I LIKE...:D

ibu_rizqy said...

ha a la...cantik....

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

wah...cantik arr kak tie
zana suka yg last sekali tu
cute sangatt

bizzonline said...

Maceh kak,sudi jd kastemer kite..muah2

FarEast said...

cayalah! dah ader watermark ;)