Wednesday, May 12, 2010

MEE GORENG BASAH DEK AWARD....

120510

Dah 2 hari T tak makan nasi.. Makan Nestum aje tau.. Nak kurang-kurangkan makan nasik. Nak buat badan jadik solid dan "kuruh supo kerenggo".. Haha.. Tak ada maknanya!! Em.. Tadi goreng mee.. Mee Goreng Basah.. Dah lama tak goreng mee dan pas siap masak tadi terus T nganga mulut dan makan.. Buruk benor rupenya masa tu.. Haha.. Lapola katakan... Tak adanya nak berdiet-diet.. Rasa nak makan, makan aje.. Tapi tadi T timbang, berat still 79kg.. Tak naik dan tak turun.. Harap-haraplah dapat turun lagik dan lagik.. Nak pakai kebaya yang T beli kat Bandung ari tu masa kenduri kawin adik T bulan 7 nanti.. Huhu..



Tadi g gym, masa nak balik tengoklah baju dan sluar ni.. Nampak cantik dan terus T tangkap!! Hehe.. Baru ni dah amik warna merah + hitam.. Kali ni beli warna purple lak.. Esok nak pakai g gym ni.. Baru semangat sikit.. Hehe...



Dapat award ni dari kawan bloggers, http://fiziskandarz.blogspot.com Tq so much sebab bagi award ni pada Kak T ye.. Dah visit blog korang tadi. Ya Allah.. Gambar-gambar.. Subhanallah.. Cantik ko.. Pegilah terjah blog diaorang ni. Dijamin korang akan berpuas ati dan tak nak jenguk dah blog korang sendirik. Pasai apa? Pasai blog diaorang sangat2la amazing.. Tang gambar yang dok tahan tengok tu.. Pergh!! Sangat-sangat cantik ok!!



"The Sunshine Award is awarded to bloggers whose positivity and creativity inspire others in the blogging world." T berbesar hati nak memanjangkan award ini kepada korang yang T listkan namanya di bawah ini.. (in no particular order). Sudi-sudikan..

1. Emy Omar
2. Fieza79
3. Ira Maya
4. Madiha
5. Shima Zahar
6. Ayutie
7. Zanna Nordin
8. Lieya Latif
9. Mek Da
10. Kak Atty
11. Liya Haris
12. Eryn Daryn

Friends, when you write about this award, you may follow these rules:

i. Nominate 12 more bloggers.
ii. Put the logo onto your sidebar or within a post.
iii. Link the nominees within your post.
iv. Let the nominees know they have received this award by commenting on their respective blogs.
v. Share the love and link to the person from whom you have received the award

6 comments:

bizzonline said...

dapnye kakkk..
buatkan sy smgkuk 2 leh?

Fieza79 said...

sedapnye T...terliur nengok..
cam pro je t masak..

tq for the award..nnt fieza ambik k..ingt T kt fieza..

☆ lieya latif ☆ said...

sodapnye kak .....lieya suke mee basah dari mee kering2 tuh

moga2 usaha akak tuk turun kg akan terlaksana...sikit lagi jek tu kak

☆ lieya latif ☆ said...

eh lupe lak, thanks for the award kak...cyg kak t!

shahida® said...

kak t..award lg..thanks..nati jgn lupa ade award utk akak tauuuu..grabb tauuuu

Drama Mama said...

wahhh sedapnya namak mee tu. i suka makan mee berkuah2 gitu. tapi tak pandai langsung buat. :-( ajar camna nak baut bole? ;-)

http://twinkywinkystars.blogspot.com