Friday, July 23, 2010

GCB...

Bila online kat FB, ramai aku tengok kawan yang kata GCB ni sedap.. So, apalagi... Terujala aku dibuatnya!! Tapi bila dah ditry.. Tak adalah sedap mana pun.. Aku bayangkan kalau dah digrill.. Sure rasanya lebih mantap beb! Ni rasa macam tak masak pown!!!!.... :-* Atas selera masing-masingla agaknya ye? Sedap di tekak orang tu.. Tak sedap di tekak orang ni (akula tu) :-D Apple Pie tu makan panas-panas.. Meletup lidah aku.. Gelojoh sangat!! Tapi kotla kalau kat lain-lain punya tempat, dia masak lagi sedap kot.. Agaknyala.... Kawan-kawan yang kata GCB ni sedap.. Jangan terasa hati pulak ye? Aku cuma nyatakan pendapat aku saja.. Dah rasa kena bagi komenlakan.. Kan??




Macam biasa.. Balik dari gym, terus ke ROMA. T buat sauna saja hari ini.. Dalam sejam di kabin sauna tu.. G mandi dan terus ambil gambar suasana di ROMA. Hari ni guna Nikon D3000 tu pulak.. Gambar clearla sikit kot.. Kalau dekat Temerloh pun dah ada salun kecantikan yang cantik macam ni.. Apatah lagi kalau di bandar-bandar besar macam di KL atau di JBkan? Tentu lagi gojes dan meriah!!





Dalam bilik facial dan massage.. Tenang tau kat dalam bilik ni.. Kena angin air cond tu pulak.. Masa buat facial Isnin lepas.. Lepas pakai face mask tu.. Lampu ditutup dalam 15 minit.. Hampir lelap aku dibuatnya.. :-O





Di dalam bilik sauna dan bertangas... Emy.. Tak mampu Ruzi nak beli kabin sauna tu.. At least not for now.. Tak pe.. Kalau Ruzi g rumah Emy.. Ruzi tumpang buat sauna eh?! Hik3...




2 comments:

KSWSK said...

cantiknya spa dia...

Anonymous said...

hi all
http://www.tor.com/community/users/dribcougmator1984
http://www.tor.com/community/users/ophporisxa1980
http://www.tor.com/community/users/acimadan1989
http://www.tor.com/community/users/rupmecara1982
http://www.tor.com/community/users/centpingprimet1981