Sunday, August 29, 2010

19 RAMADHAN..

Assalamualaikum..

Hari ni duduk rumah saja.. Layan anak-anak buat latihan untuk exam minggu ni.... Lepas tu baru cuti sekolah dan fokus untuk persiapan raya pulak.. Banyak lagi yang belum settle.. Tapi bercintala sikit nak membeli saat-saat akhir ni.. Dok menyelit dengan orang ramai... Port biasa kami cari barang raya biasanya dekat MV.. Jom! Sabtu ni kita jumpa kat sana ye? :-)

Hari ni tak masak.. B dan anak-anak pergi beli juadah untuk berbuka di Pasar Ramadhan saja.. T sekadar menanak nasi dan jugak buat Air Sunquick dan Air Sirap Bandung.. Eh! Nak tanya.. Orang dok beria minum Ribena tu.. Halal ke ye? Hari tu pernah baca dalam paper, ada sikit kandungan alkohol di dalamnya.. Tapi iklan bukan main ligat lagi dalam tv. Guano?



Jom baca info berguna ini.. Sharing Is Caring.. Sekadar mengingatkan.. Lady Verde, T kongsikan jugak bersama pembaca di sini ye? Terima Kasih..

http://ladyverde.blogspot.com/2010/08/ketahui-disebalik-lagu-alejandro-oleh.html

3 comments:

NiezaMan said...

Salam Ti

Mari MV bgtau la ya..
leh jumpa..opis akak kat c2.tu pon kalu Ti sudi la

~~Ciklinn~~ said...

itulah linn pun riso gak pasal ribena tu.. sbb anak2 mmg suka ribena

Emy Omar said...

Jom..jom..shopping hihihi sedapnya bandung tu