Wednesday, September 01, 2010

22 RAMADHAN....

Assalamualaikum...

Mood : Sentap

Macam tak best je raya tahun ni.. Mood raya entah menghilang pergi ke mana.. Puas dah aku dok cari.. Tengoklah kot-kot aku jumpa dia esok lusa..



Hari ni pun aku tak masak.. Hubby beli di Pasar Ramadhan saja..

** aku dah start beraya pun hari ni **

8 comments:

FarEast said...

insyallah nanti sampai la mood raya tu ... yg penting kita jalan kan ibadah puasa yg tinggal beberapa hari ni ;)

Emy Omar said...

wah dah start raya ye...bagus..bagus..saya ni harap2 dapat la penuh sebulan kalau nak datang pun biar la datang hujung2 malas nak ganti :p

A.I said...

aku pon dah raya ni ;P

nape kau ni T? mana mood kau pegi tu? lain la cam aku ni. thn ni poket sentap. persiapan utk anak2 ala kadar je. aku laki bini YILEK! huhu

.:nhalilah:. said...

la.. nape kak... takpe.. take it easy.. nanti datang la mood tu.. cheers!!!

mek da ©™ said...

kak t nape ni..senyum sikit eee

MamaYatie said...

dah raya dulu, tu mood tak mari tu kot!mcm saya last year..this year harapnya dpt penuh..

KSWSK said...

kang dengar takbir sure mari mood raya tu

wati said...

biasala T dlm keadaan skrg ni mcm2 emosi ada,dah habis nnt datangla balik mood tu...jgn sedey2 ok..