Monday, October 25, 2010

HATYAI

Assalamualaikum
Hari ini nak update cerita dan gambar Hubby
Ketika berjalan makan angin di Hatyai
Jom layan mata
Kita ke Hatyai jom!!














B sampai rumah pukul 5.00 pagi tadi
T tak tidur pun menunggukan dia
Setianya I kan? Kan?
Hehehe...
T-Shirt for me
:-)


T-Shirt for the kids
Dan Mr. Hubby jugak



Skirt labuh for me
Betul-betul padan dengan T pun
Cuma nak cari blouse atau baju
Nak dipadankan dengan skirt ni
:-)



Bekas air buluh ni
B dapat masa minum
Air Kelapa Muda
Di Floating Market
Unikkan??



Kacang oh Kacang
Yum.. Yum..



Buah Longan Kering
Kacang-Kacangan



FM oh FM
Ini yang T pesankan sangat dengan Mr. Hubby
Ini buah tangan yang paling utama
Dan yang pertama T cari
Di saat pemergian
Ke mana-mana pun
Dah penuh peti ais
Dok tempek benda alah
Yang cute comel ini



Key Chain
Serious!
Memang T suka sangat-sangat
Key Chain ni
Cute dan memang comelkan??
:-O


B cakap untuk barang-barang yang dia beli ni
Habislah dalam RM500
Tapi nampak macam tak berbaloi jekan?
Nilai duit kita dah susut ke ye?
Huh!!



Jeruk ni pulak B beli
Masa dia berhenti di Juru
Jeruk Campur
Best! Yummy!


12 comments:

azza_irah said...

banyaknya dpt sovenier....bess2...kalau gitu suh hubby g kerap2 skit...hehee..
tringat lak masa azza g dulu bila tgk entry T ni..iskk..ni yg buat nk g lagi ni..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

rm500? mahal gak eh
ingatkan g sana brg murah..uhuhu

sedapnye jerukk nak skiiiittt

dilaOHdila said...

salam T
wah penuh oley oley erk
tumpang seronok tengok wpun tak dapat rasa (kuikui)

wati said...

T tak ikut kali ni eh..?seronok dpt hubby yg pandai membeli,mcm2 yg dibelinya,boleh tahan juga rege barangan disana...

.:nhalilah:. said...

cantik la skrit tu kak.. nak jugak.. mmg tengah carik skirt.. nak kaler purple soft..

MaDi said...

pandai abe T belikan ole2 utk T especially skirt tuh.. mmg pandai dia pilih..

terliur tgk jeruk ngan kacang2an tuh.. yum yumm mkn depan tv sure tak sedar abis sebekas.. hihihi...

MaDiHaA said...

apa daa.. akak punya komen tak sempat nak tulis abis nama & link tertekan publish plak.. hhhihihi...

atty's said...

t..beshnya hubby t belikan mcm2 utk t..fm tu comey2..

t gambar semua buat ar watermark..tc ye

NiezaMan said...

Bestnya Ti dpt mcm2..
pandai cik abe shopping ya.

My Putri said...

waahhhh..best nnyer dpt souvennir..pandai hubby T tlg beli ..
wow..semua tu dah rm500? !!
npk xla sampai tu kan ?
tp harga brg skang nih da mahal2 ...

FarEast said...

sovenier!! wah! btol byk tuuu ... seronok kan dpt tgk tmpt org?hatyai ... hmm, mmg tak pernah kesana lagi ...

mysha said...

waH beSH hubby akak nih...

aKaK sHa Pun Ske BenDa yaNg teMpeK kaT peTi aiS tu... g MeMana meSti beLi sBb Rasa mCM ada Benda nk KenaNg biLa tGk beNda tU kaT peTi Ais hik hikhk...