Saturday, October 30, 2010

LUNCH -VS- DINNER

Assalamualaikum...
Dah lama tak update blog
Tak ada cite best pun
Cite biasa-biasa aje
Pagi pegi Gym
Balik dari Gym
Singah ke ROMA pula
Buat sauna dan bertangas bagai
Jugak buat
Coffee Body Scrub
Bagus untuk hilangkan selulit
:-p
Hari ni nak bercerita pasal makan
Semalam lunch di
Restoran Nina Asam Pedas
T ambil set
Nasi + Asam Pedas Ikan Merah
Ikan Talapia Goreng
Sayur Taugeh Goreng
Dan Air Limau Nipis Suam
Adib lak order
Set Nasi + Asam Pedas Daging Tetel
Telur Dadar
Air Tembikai



Nur lak order
Nasi Ayam
Air Horlicks Ais Tabur
Semua ni RM40.20
Pada T mahal
Lagipun tak sedap mana
Nampaknya inilah kali terakhir
T makan di sini
Dah tak ada selera tau
Makan kat sini!
Masa nak balik
Terpandangkan pulak
Si Waitress ni
Lengannya macam ada kesan gatal-gatal
Parut-parut
Merah-merah
Kudis ke Cik Kak?
Lepas je kerja kat kedai makan ye awak?
Eiuuuuu....


T beli lauk untuk dimasak malam ni
Beli majalah jugak
Malam ni Ma dan Abah
Jugak adik T yang baru kawen baru ni
Nizam dan Ila
Nak datang rumah
T ajak depa dinner di rumah T

Omelette



Sambal Udang



Ulam dan Budu



Ikan Patin Masak Lemak Tempoyak



Ayam Perap Goreng



Dah settle
Nak menunggu tetamu aje
Datang bertandang


Ma pulak dengan baik hati bawakan
Kerutub Ayam
Yummy!!


Adib makan bertambah-tambah



Sedang menjamu selera



Kemudian
Kami gerak ke rumah
Kak Long T pulak
Dekat je dari rumah T
Jalan kaki saja
Rumah berselang dalam 14 buah saja


Dengan adik T
Nizam



Bersama My SIL
Ila



Ni gambar masa lunch tadi
Di Restoran S.Z. Rahmah
Dah lama tak makan kat sini
Sedapnya Gulai Tempoyak Ikan Patin dia!!

3 comments:

Emy Omar said...

Sedap ikan patin masak tempoyak tu :-)

mama tisya said...

sedapnya tgk smua lauk pauk itu...air tu pn terliurrrr

Myra Jay said...

tengok lauk pauk tu. ttiba je rasa lapar :P