Monday, November 15, 2010

BUKIT GAMBANG RESORT CITY

Assalamualaikum
Destinasi seterusnya
141110
Kami ke
Bukit Gambang Resort City
First time datang sini
Dulu pernah masukla sekali
Tapi masuk lalu gitu aje
Tengok tempat macammana
Ni baru masuk dan tidur
Jom tengok bilik
Apartment 2 bilik
Ni bilik anak-anak T



Ni lak
Master Bedroom
Bilik T dan Mr. Hubby


Ruang tamunya
Lebih daripada okeyla ni
Kami pun 4 orang saja
",)




Siap tapau nasi terus tadi di Kuantan
Jugak singgah ke Terus Maju
Beli barang-barang makanan pulak





Siap Solat Jamak bagai
Kami ke Water Park pulak
Tak sabar dah masa ni tau!
Ngeeeeeee





Ok!
Let's rock bebeh!!
T je main-main ngan anak-anak
Mr. Hubby tukang ambik gambar-gambar kami
Oh! Seronotnya!!
Gagagaga


Budak-budak inilah yang paling happy sekali!




Syiok!
Hilang penat daki tangga yang tinggi tu
Untuk naik main slide ni semua
Yehaaaaa!!




Yang ini paling tinggi
Dan yang paling best
Nasib baek anak-anak
Tak takut main semua ni
Bagusla anak-anak Ummi nie!





Sambung mandi lagi



Oh! Sini best!!
Enjoy sangat!



Keluar dari Water Park pukul 6 petang
Kami balik ke resort untuk mandi-mandi lagi
Di kolam di resort pulak
Memang seronok dan enjoy sangat!
Mak happy betul tau!
",)


Mr. Hubby dok melayan anak-anak
Memasing mata merah pun tak nak naik-naik lagi



Sebelah malam pulak
Kami turun ke bawah
Ada fun fair
Kat area resort
Seronok dok naik
Crazy Bus tu
Siot giler!!
Hilang perut aku sekejap!




Till then, jumpa lagi ^___^

3 comments:

Cho Zila said...

tie...
best gak yer tie... tie memang bestler tidur hotel sokmo...
cuti sekolahni nak gi mana??

Fizee said...

wahhh syoknyer cuti2 swimming2 makan2 bestnyer bestnyer :D

Emy Omar said...

Syoknya..anak2 dah besar best dapat naik ride tu semua..saya masa pegi wonderland hari tu banyak yang tak dapat nak naik sebab ada cik Mia dan Erfan..