Tuesday, December 14, 2010

HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAH


Assalamualaikum
Seriously!!
Memang tak nak cakap banyak
Membebel lama-lama pun tak guna jugak
Sekarang jugak i tell u
Pegi panggung wayang
Tonton movie ni
Duit keluar memang tak rugi
Dan tunggu saja diri
Dikejutkan dari satu scene
Ke satu scene
Pasti gelak ketawa you ols
Pecah di perut
Jugak pecah di mulut!!
Gamat satu panggung tadi tau!
Enjoy betul menontonnya
Tabik to Mamat Khalid!
Hari ni kami ke KL sebab
B ada meeting
So, dia tinggalkan kami di KLCC
Lepas lunch dengan anak-anak
Di Food Court
(makan Nasi Kandar seperti kebiasaannya)
T bawak diaorang menonton wayang pulak
Selepas Ngangkung
(anak-anak tengok di Melaka dengan my BIL)
Rapunzel 3D, Narnia
Dan hari ini movie ni pulak
HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAH


Malam ni kami stay di
Hotel Shah's Village
Mahkamah PJ kat sebelah ni aje
Hubby ada kes kat sini esok
Lepas habis kes
Balik ke rumah semula
HOME SWEET HOME


night, night
masuk tidur dulu ye?

2 comments:

Emy Omar said...

Semua kata cerita tu best..nak kena tengok jugak la ni..tapi nak kena bawak Erfan & Ez tgk Narnia 3D dulu..sebab hari tu diaorang dah layan Mia dengan Rapunzel kan..

MamaYatie said...

tak berpeluang lagi nak tgk wayang..tp bunyi nya semua citer tu mmg best!