Posts

Showing posts from April, 2010

WATER MARK

Image
Assalamualaikum..

Ada yang jeles tengok my watermark ni tak? Hehe.. Jangan jeles.. Ada banyak lagi design cantik-cantik kat sini http://eybizzonline.blogspot.com

Senang berurusan dengan Eya.. T dah lama kenal Pn. Eya kita ni.. Cuma lately jarang singgah di blognya.. FB pun dia ada.. T pun baru nak add jap lagi.. Search aje for Pn. Eya..

Ari tu T dah tengok entrynya pasal watermark ni.. Tapi T tak endahkan.. Masa tu tak berkenan sangat.. Tapi bila ramai geng bloggers dok pakai watermark ni.. T pun naik teruja sama.. Nak-nak bila tengok kat blog kawan T, Emy Omar, http://mummyezhanerfan.blogspot.com T pun terus terpikat dan g ke blog bizz Pn. Eya.. So.. Selamat menjamu mata melihat watermark T yang merah segala ini ye!! Sangat-sangat suka dan cukup berpuas hati!! Yeay!!





SELAMAT PENGANTIN BARU AS!

Image
Assalamualaikum..

Selamat Pengantin Baru buat kawan sekolah T dulu.. As dan Suzairi.. Kami sama-sama bersekolah semenjak daripada darjah 1 hingga ke tingkatan 3.. Selepas itu, tak jumpa-jumpa dah.. Baru-baru ni jumpa pulak di FB.. Dia menjemput T ke kenduri perkahwinannya.. Cantik u tadi As!! Tapi sekejap aje berjumpa.. Maklumlah Raja Sehari.. Tak menang tangan melayan tetamu yang datang.. Nanti kita plan jumpa lagi ye As? Tahniah buat u As.. Semoga jodoh As dan suami berkekalan hingga ke akhir nyawa.. Insya Allah.. Amin..




02/04/10
T beli barang-barang ni kat Avon tadi.. Memang suka kumpul payung Avon.. Cantik-cantik designnya..



T dapat hadiah kek hari ini.. Daripada pemberi yang dirahsiakan identitinya.. Thanks ye bagi kek!! Potong kek dengan anak-anak dan B saja.. No party2.. Hehe.. Sebelah kek tu T bagi pada kawan B yang datang ke rumah.. Dia ramai anak.. So, boleh anak-anak dia rasa kek tu jugak.. Kalau letak dalam fridge rumah T, alamatnya bertambahla lagi berat badan T yang sedia…