Friday, January 21, 2011

NUR 100

Siapa dah beli Nur yang ke 100? Nur dah makin matang, menarik & punyai isu-isu menarik di dalam setiap keluarannya. Kecil-kecil Cili Padi! Untuk minum petang tadi T cuma buat French Toast. Tengah tunggu Mr. Hubby balik dari KL ni. Dia beli lauk for dinner di Tawan jap lagi. T cuma masak nasi saja. :-D

3 comments:

mysha said...

sHa ada nmPk buku nih Kak T kat keDAi buku...

meNarik kan deSIgn dier...

.:nhalilah:. said...

lama tak beli majalah..

Emy Omar said...

Lama dah tak berkempatan nak duduk2 baca majalah huhuhu :-(