Wednesday, January 12, 2011

SAYANG KE TAK SAYANG?

Assalamualaikum....

Setelah lama memerap kain-kain yang T beli sebelum ni di Jakel Melaka dan Jakel KL, baru hari ni T berpeluang g hantar jahit.. Pilihan kedai T inilah.. T hantar jahit dengan tukang jahit ni sejak tahun 1998 lagi.. Memang selesa dengan dia.. Kedai dia beroperasi di Plaza Temerloh.



Okey, 26hb. 1 ni baru g amek... Nak pakai untuk kenduri kahwin.. T jahit 3 pasang Baju Kurung Riau, sepasang Baju Kurung Biasa dan jugak 3 helai Blouse.. Tak sabar nak pakai baju baru!! :-P



Untuk dinner, T masak Stew Ayam.. Ringkas untuk santapan my kids.. B tak ada g KL.. Tapi kejap lagi dia balikla tu...


6 comments:

.:nhalilah:. said...

ni pun ada jugak kain yg terperap x hantar ke tailor..

mysha said...

SEnANG KAn AkAK BILE adA TAiloR YANG KtE SelEsa bilE dia jaHit baju..

wati said...

salam T...

lama x masuk sini sejak T private...tu dia sekali hntr berpasang2...

Azueriena Norash said...

wahhh masak stew nie mcm mana...k.azue x pernah masak lagi mcm nie...

My Putri said...

Salam..T..
sb bk T bkk blk blog ...cube nak email tuk password tp xdpt jer..
Welcome back !!

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

byknyer sekali kak tie hantar baju ke tailor...
ha ha ha..kata org..kat rumah tu pun ada terperap 4 helai lagi kain tak hantar gi tailor....

hubby zana dok membising jer..coz' tiap2 bulan sure ada jer berpasang2 baju baru di hantar jahit.