Friday, February 18, 2011

JOM JOG!





Hari ni masuk hari ke tiga T g jog dengan seorang kawan @Taman Awam Kubang Gajah, Temerloh. Start 7.30 am & pukul 9.00 am dah balik ke rumah. T tak pergi ke gym dah. Try cara ni pulak. Sakit betis ni, ada sesape bleh tolong urut tak? :-p

8 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

rajin kak t....lieya lepas bersalin ni rajin2 kan diri jogging sambil tolak stroller baby....nak slim balik huhuhuhu

Cho Zila said...

akak memang teruja kalau baca entry jog.. diet22ni.. akakni bilaler nak startnyerkan...
akak akan merajinkan diri.. mesti badang dah tak berbentuk dah ni...

.:nhalilah:. said...

rajin ko kak.... kite dah berzaman tak jogging..

illa said...

takpe kak ti awal2 sakit betis ..pas seminggu tu nanti best dah la..

saya ni pi gym seminggu, seminggu pastu cuti makan best2.. ni nk sambung blk punya la lemakkkk padahal gym kt opis ni free je pon!

MAYA said...

rajinnya kak tie.. saya pon dah lama tak jog.. kawasan jog tu menarik..sejuk je mata

yatie_sams said...

wahai tie,yatie sarankan pakailah premium beautiful...kompem leh turun berat tie nanti.yatie da pakai sebulan lebih,turun 4kilo...hehehe...klu nk info lanjut,just call me 0199774302

wati said...

rajin sunggoh T,usaha tangga kejayaan...

Emy Omar said...

rajin...rajin..saya kalau weekend lan ajak jogging saya selalunya akan jadi tukang jaga air je huhu :D cantik la view yang ada teratai tu