Wednesday, March 02, 2011

3 ITU MAC!


Macam biasa setiap bulan, semua majalah ni wajib dibeli. MW tu memang T akan beli setiap minggu. Tapi taklah baca habis on the spot. Ni baru nak habiskan baca majalah-majalah bulan lepas. Masa tak cukup nak membaca ni semua. Kena pandai agih-agih masa. Barulah khatam majalah ni semua! :-D

4 comments:

Emy Omar said...

dah lama x dapat baca magazine.. :-( weekend ni nak jalan2 cari novel la..rehatkan minda

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

waa byknye
sy ni..pa & ma pon susah nak khatam
ade hero kecik suke ngaco..
sebuk nak belek2 sambil mulut cakap.."ebi..ebi.."
ehehhe dia nmpk gambor bb..:-)

wati said...

T rajin membaca..tentu rumah T dah mcm library penuh dgn segala mcm magazines hehe..

atty's said...

kty lama dah x beli majalah ..dok baca novel..itu pun pinjam kt library..

lama dah kty tak masuk blog tie nie..
tie dah selim..ni semangat kty nak selim gak nie