BILA DIRI DISAYANGI

Assalamualaikum

Pagi ini, 200311 bersarapan di rumah emak Biras, Pn. Hajah Zainab yang berdekatan dengan rumah Biras T. Tq banyak-banyak Mak Nabku sayang!Kemudian kami terus gerak ke Selayang. Biras dan Abang Ipar dok berajak kami semua g makan tengahari. Ni anak bujang dan anak dara dia, Din dan Aisyah, sediakan Air Jus Mango special buat kami. Yum.. Sedap! Tq Din! Tq Aisyah!
Menu for lunch Ayam Goreng, Ikan Kembung Goreng, Sup Gear Box, Udang dan Sotong Celup Tepung, Sup Sayur dan Air Lada. Tq so much tuan rumah! Kenyang kami semua dijamunya! Alhamdulillah....Okey. Cerita jalan-jalan berakhir di sini. Ini adalah Kek Moist Choclate dan Pau Kacang pemberian Biras T di Selayang. Tq banyak-banyak Kak Ma. Rasa Kek dan Pau sangat sedap. Tuhan saja yang tahu! :-D

Ini pulak buah tangan daripada pasangan mempelai. Tq Remy :-DIni pulak pemberian Emak Biras, Mak Nab. Terima Kasih Mak Nab :-D Fridge Magnet tu dia beli masa dia ke US baru-baru ini.Okey. Yang ini pulak souvenir daripada my SIL yang baru pulang bercuti dari Sabah. Tq so much Na! :-DYang ini tak lain tak bukan, buah tangan daripada Abang Ipar yang datang dari Kelantan. Terima Kasih Abang Mi :-DYang ini. Yang ini pulak pemberian Biras T. Dia dapat apron banyak coz dia ada tender kantin di sekolah. So dia dapat benda ni banyak. Dia dok bahagi-bahagikan buat kami yang gegirl ni. Supaya rajin-rajin memasak macam dia. Ha! Gitulah.. Hehe.. Tq Kin :-DOkey. Cerita jalan-jalan sudah habis. Tamat di sini. Terima Kasih banyak-banyak kerana menyayangi diri ini. Seadanya saya. Saya sayang kalian juga! Muah!

Comments

Popular posts from this blog

Klana Beach Resort, Port Dickson

SAVE BABY TAQHIF