KENDURI MENYAMBUT MENANTU


Assalamualaikum...

Tujuan sebenar kami ke Melaka ialah nak menghadiri Majlis Menyambut Menantu. Adik Ipar T berkahwin dengan orang Kluang pada 040211, so hari ini, 190311, pihak kami menghantarnya ke sana pula. Lagi gambar sekitar majlis ini ada di sini, silakan click http://thestyloworks.blogspot.com/2011/03/remy-ieqa-19-mac-2011-kluangjohor.html

Cantik-cantik gambar yang diambil. Mak teruja sama. Kalaulah dapat jadik model. Boleh posing-posing gini. Gagaga.....

Sebelum turun ke Kluang, kami bersarapan Nasi Lemak 50 Sen dahulu. Dah kenyang baru gerak ke Kluang. Jarak Sg. Rambai ke Kluang mengambil masa 2 jam 30 minit. Sebahagian ahli keluarga mertua sudah berada di rumah yang disewa oleh suami my SIL di sana. Kami berconvoi 3 kereta menunggukan Abang Ipar dan Adik Ipar yang datang dari Kuala Lumpur.


Rombongan kami...
Masa ni awan dah gelap. Sedang molek orang habis bersilat bagai, kami masuk ke khemah makan dan hujan turun dengan selebat-lebatnya. Alhamdulillah. Rezeki tu.
Selamat Menjamu SeleraMeja T dan family... Rasa makanan superb beb! Sedaps! (Penambahan huruf 's' itu mahu menunjukkan yang rasa makanan ini semua adalah sangat sedap). Hehe.Pengantin sedang bersantapSessi membelah-belah kek setinggi 3 tingkat itu.. Hehe...Alhamdulillah, telah selamat semuanya... Terima Kasih Orang-Orang Kluang! Remy, Kakak.. Selamat melayari alam berumahtangga. Moga kekal bahagia untuk selama-lamanya. Kakak Iparmu mendoakan. Amin.
Comments

Popular posts from this blog

Klana Beach Resort, Port Dickson

SAVE BABY TAQHIF