KLUANG & AYER HITAM


Assalamualaikum..

Okey. Gerak balik dari rumah sewa di Kluang, T dan Mr. Hubby ke sini pulak. Memang mengidam dah lama punya mengidam nak makan-minum di sini. Terima Kasih buat Zana Nordin dan suaminya sebab bagitahu jalan macam mana nak ke Kluang Rail Coffee ni. Cuma tak ada rezeki nak berjumpa Zana. Insya Allah. Lain kali kita plan ye Zana?

Kat sini T sempat beli Kopi dan Kaya buat diri sendiri jugak buat Mak Mertua dan family Abang-Abang dan Adik Ipar. Sempat merasa Air Kopinya. Memang "KAW HABIS!" Tak dilupakan, tapau Roti Bakarnya jugak.. Sedap, Sedap, Sedap! Tapi mesti lagi sedap kalau dok makan-minum kat sini tanpa menapau. Lagi fresh dan panas!Mr. Hubby satu dan untuk I satu..


Roti Bakar Bulat dan Roti Bakar Keping... Yummylicious!Orait. Orait. Orait. Kami gerak ke Ayer Hitam pulak. Mula-mula tak ada niat nak membeli. Cuma nak temankan Biras nak shopping. Tapi T betul-betul dah tergoda dengan satu benda ni. Apa dia?

TADAAAAAAAA..... Inilah dia.. Cantikkan? T suka. Daripada harga yang diletak RM143 something dia bagi RM85. Bolehlah tu kot?Belikan ini pulak untuk Mak Biras T yang duduk di Sg. Rambai.


Comments

alamak tie.. akak baru je baca pasal kluang rail coffee ni dlm blog nuanza... nanti senang2 tie gi baca yer.. ada kisah pasal kedai kopi ni.. harap2 lepas ni takyahla masuk sini lagi ye tie...

Popular posts from this blog

Klana Beach Resort, Port Dickson

SAVE BABY TAQHIF