Tuesday, April 05, 2011

DUNKIN DONUTS




020411, Otw balik dari Subang (rumah my sil) & otw balik ke Kuala Krau (rumah my parent), kami singgah makan di sini. DD Gombak. Pekena Kopi Ais jugak Tuna Croissant. Sedap. Cuma Nur saja yang makan Donut. T tak makan dah DD ni sebab T lagi prefer Big Apple Donuts. Lagi lembut, gebu & sedap. Beli jugak Donut untuk dibuat buah tangan untuk family di kampung.

3 comments:

Azueriena Norash said...

dulu-duluuu...donut nie kak azue minat jugak.....skrg prefer jco or big apple....tapi kak azue suker chicken mayo...sedapp giler yumm...yummmm

☆ lieya latif ☆ said...

meriahynye kak t oiii ngan donut.....sodap2.....lieya kalo kat dunkin donuts ni suke sandwich die yg mcm2 tu...donut tetap pi cari big apple heheheeh

Ladfe Amir said...

samalah.. lbh suka Big Apple lbh2 lagi ianya ada byk coklat sbb anak sulung suka makan perasa coklat.