Thursday, April 07, 2011

MY PRESSIE!









Ini adalah di antara hadiah yang T dapat sempena hari jadi T tahun ni. I just love it! Tq banyak-banyak! Tu Birthday Card & Voucher dari Zon Ria, bekas air Tupperware yang Hubby belikan, Cadar + Kuih Karas + Air Kelapa Muda pemberian Kak Long T & Buah-buahan from my mom. Sekarang kalau nak ke kedai, T memang dok bawak beg kitar semula ni. Kalau lupa bawa pun, time nak beli barang, t tak nak plastik beg. Kena sedar dari awal. Kena jaga alam sekitar & sayangi bumi? Okes? Tu pulak magazine bulan March yang belum sempat T baca lagi. Busylah kununnyer :-p

6 comments:

fiziskandarz said...

HAPPY BIRTHDAY KAK T from both of us!! HAVE A GREAT ONE :D wah bagusla kak T bawak beg sendiri. kat sini pun manyak tempat mmg encougrace org bawak beg sendiri. tuhs la kalu kita x jaga alam, sapa la nak jaga kan :D

FarEast said...

tak terlambat rasanya nak wish happy birthday ;) happy belated birthday kak T ... wah! bukan main hadiah dia ... hehe ... btol apa kak T cakap psl beg plastic tu ... semua org masih tak sedar lagi ... apa2 pun, hope u had fun with ur family :)

noorsafone said...

salam kenal T...yg no 2 tu kak Noor suka (bekas air tupperware) Kak Noor punya color putih..lama beli dah.

noorsafone said...

HAPPY BIRTHDAY ya T...terlupa pulak...semoga Panjang Umur dan Dimurahkan rezeki.AMIN.

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

byknye adiah kak tie..jeles ai

mysha said...

aKAK ePy beLAted beSDAy kak... baNyaknyER preSEnt daPAt... beSH kan..

aKAK sHa kan SEkERANg nih ShoppinG baG tu aDa jer bawAH buGGY si imAD.. bukan per sLALu aRI sabtU JAlan ngaN dier seNAnG, takDErla lupa hikhikhik