Tuesday, September 20, 2011

DUTA SANDS BEACH RESORT

Assalamualaikum...

16092011

Balik dari tempat kenduri, kami singgah di Kerteh. Singgah beli burger di Mc'D. Tapau saja makan di dalam kereta. Sampai di area Beserah, Mr. Hubby singgah cari bilik. Di Duta Village Beach Resort semua bilik sudah habis dibooking. So kami ke sinilah. Duta Sands Beach Resort. Tinggal pun cuma dua bilik saja. Pertama kali singgah tidur di sini. Sampai pun dah nak masuk waktu Maghrib. Badan dah penat giler. So, kami bermalam di sinilah. Rest and Relax.





Dinner. Minta Mr. Hubby tapaukan saja. Kami dah tak larat nak keluar. Nasib Alhamdulillah. Semua makanan berasa. Sedap.




17092011


Sudah pagi. Aktiviti di pagi hari ialah berjalan-jalan di persisir pantai ye adik kakak!




Kawasan sekitar chalet




Sudah sampai di pantai. Seronoknya dapat berjalan-jalan menghirup udara segar di sini. Sempat pulak berbual-bual dengan seorang makcik dan seorang kakak yang amat peramah tu. Silap T tak ambik gambar atau no telefon mereka. Sampai sekarang rasa menyesal coz mereka sangat baik dan peramah.





Breakfast yang Mr. Hubby cari berdekatan chalet. Nasi Lemak, Nasi Dagang dan Air Teh Tarik. Sedap. Alhamdulillah. Kenyang kami makan.




Nak check out dah. Sampai ketemu lagi ye Duta Sands...




Dah... Dah...





Kami terus pulang ke Temerloh. Mahu menghadiri undangan majlis perkahwinan anak saudara kawan Hubby. Juga ada jemputan Open House.

1 comment:

illa said...

pernah datang cni masa p kuantan dulu..

best gak..