PUDING ROTI

Assalamualaikum...

031111

Hari ni T buat Puding Roti. Saja letak coklat Hershey's di atasnya. Ala-ala manja gitu. Em, yummy ah!




041111

Kami ke TF di Mentakab. Beli barang dapur untuk dibawa pulang ke Kuala Krau. Barang makanan untuk sambutan Hari Raya Aidiladha. Ambik masa lama pulak coz cashier salah kira. Tak pro langsung buat kerja! Ada hati nak menjawab kat orang pulak. Banyak songeh betul! Dah buat salah mintak maap ajelah dik! Memandai-mandai dia menjawab. Hangat aku dibuatnye! Terus aku blah je dari situ. Malas nak tunggu lama-lama. Hubby lak dok kata, "sabar, sabar". Hish! Geram!



Sebelum balik ke rumah, singgah dinner di Mc'D dan kemudian shopping sedikit barang lagi di The Store. Balik rumah dok layan X-Factor USA pulak. Best!

Comments

Cho Zila said…
alahai puding roti sodap... isyh betoi2ler lama tak makan puding rotini sbb sekarang anak2 kalau nampak roti kosongpun leh habis cepat.. so tak sempat nak mmebuat alasan T.. malas benonyer..

Popular posts from this blog

Klana Beach Resort, Port Dickson

The Taaras Beach Resort & Spa, Pulau Redang