Tuesday, December 27, 2011

PASAR PAYANG

Assalamualaikum...

251211

Dah ready nak check out bilik. Masa ni Mr. Hubby dah ok sikit dari selsemanya. Dia mula kena selsema semalam selepas meredah hujan nak beli Durian Musang King for me hari Jumaat lepas. Kesian dia sakit because of me! Love you so much Mr. Hubby!




Selepas check out bilik kami terus ke Pasar Payang. Isi perut makan-makan dulu. Lepas makan pusing-pusing kedai beli barang sikit.



Kain sutera! Kain sutera! Tapi T tak beli walau sehelai pun :-p harga jenis yang ini RM199. Harga promosi katanya. Ada jugak yang T nampak jenis ni mencecah harga RM450 dan mungkin ada yang lebih lagi. T tak beli coz tak menjadi keperluan lagi buat masa ni...



Cari makanan pula di tingkat bawah. Kuih-muih, Keropok Lekor, manisan...



Nak balik dah. Di belakang tu ialah bangunan Baazar Warisan.



Di Giant. Beli kasut sekolah anak-anak, Roti dan Murtabak Raja yang sangat sedap rasanya. Yummy!

No comments: