Tuesday, February 28, 2012

ZAHIRIL ADZIM



Assalamualaikum...

Mr. Hubby balik dari opis tadi
Belikan me majalah-majalah ni
Majalah yang wajib dibeli setiap bulan
Cuma yang masih belum ada ialah
Majalah Jelita

Senaskhah demi senaskhah (betul ke spelling "senaskhah" ni ye :-p?)
Diselak dibelek
Dibaca sepintas lalu
Mata tertancap dalam Majalah Intrend
Di dalam ruangan
Blogger pilihan Intrend
Si Hanis Zalikha saja yang aku dok follow sebelum ni
"Hamis Jalikha" yang comel vogue tu!
Dan very friendly juga tau!
Sebab dah pernah jumpa hokey?!

Dan nah!
Ada si dia!
Aktor Zahiril Adzim!
Pujian nampak melangit untuknya
Melambangkan ada "something" yang menarik sungguh!
Pantas ku capai BB Torchku
Menaip ke blognya
http:zahiriladzim.blogspot.com

Wah!
Baru seminit dua membaca
Aku tersenyum simpul doh!
Gaya tulisannya bagai ada "sesuatu"

Korang nak tahu best ke tidak?
Pegilah baca blog dia!
Iye, cepatan dong!
Sekarang! Now!

Aku suka dia
Lakonannya hidup
Tampak jujur dan suci
Juvana
Parit Jawa
(Sekadar menyebut sebahagian daripada drama lakonannya)
Kan?!

Semoga terus success Zahiril Adzim!
Terbaeklah!

** terasa lebih rajin & addicted nak berblog selepas melihat blog-blog pilihan di dalam majalah Intrend. terinspirasi oleh kamu kamu kamu! **

1 comment:

wati said...

salam T...

dlm bepantang rajin gak membaca eh..agaknya umah t dh penuh dgn magazines dh bole buat library tu...