Sunday, March 04, 2012

BEG, KERUSI, SELUAR

Assalamualaikum...

Apa celop? Hehe... Apa cer? Sorry, guna je ayat "apa celop" tu. Cerita dia aku tak layan pun. Ni nak cerita pasal beg. Beg paling kiri tu beg sekolah Adib. Beg yang dibeli hujung tahun lepas dah koyak so Abah dia ganti beli beg baru. Beg yang di tengah dengan towel tu Hubby tebus guna Bonuslink. Dah banyak koleksi beg dan towel ni. Lain kali nak pesan kat Hubby cukup-cukuplah tebus beg dan towel ni. Biar je point dia bertambah. Nak tebus barang lain pulak. Beg paling kanan Hubby dapat masa beli minyak hitam.



Abah minta belikan kerusi ni. Selesa katanya bila duduk di atas kerusi ni. Tapi baru dua hari Abah dapat menggunakannya sebab Abah ditahan @Hoshas pula :-(



Adib. Baru balik dari kedai bersama Nur dan Abahnya. Beli pakaian buat mereka. Mengadu semua dah ketat. Sebab korang dah makin besar! Hem...

3 comments:

Emy Omar said...

Semoga abah Ruzi kembali sihat ye..Honey makin chubby(tang pipi) geram aunty tengok..rasa nak gomol2 je dia

Zana Nordin said...

he he he...takpe kak tie
tebus ler bebanyak beg n towel tu..
lebih nanti leh pos ke kluang..

samalah kak tie
batrice pun baju dah ketat2 semua
badan dah membulat....

insya allah kak
abah akak lepas nie puas duduk kat kerusi yg baru beli tu....

Cho Zila said...

semoga abah T sihat seperti sediakala yerk...
akak suka beg banyak2.. husband kat nak buat pernyer banyak2...
dah besar sebab mak dia pandai bagi makan...