Saturday, March 31, 2012

OUR FIRST OUTING

Assalamualaikum...

Petang tadi dalam pukul 6.00, kami keluar ke Mentakab Star Mall. Ini dikira our first outing. Hari ni Honey berumur 64 hari. Dah ok kot untuk keluar sekejap dekat area sini. Cer tengok gambar Honey tu, dia ok what? Haha! Dia tengah marah tu. Rimas pakai topi coz topi tu sekejap-sekejap tutup mata dia. Hehe. Sebenarnya kami keluar ada nak cari "barang" sikit. Kalau tidak T dan Honey tak keluar jalan-jalan lagi. Mr. Hubby je sorang keluar cari barang.



Sesampai di mall, T buat kad Pacific dulu. Bayar RM12 cuma. Bayaran itu untuk setahun. Kemudian kami naik ke tingkat atas. Tengok baju. Niat hati nak beli baju baru. Terserempak dengan tiga orang kawan T di sini (pada masa-masa yang berlainan). Borak-borak sekejap. Tak ada baju yang T berkenanlah pulak kat sini (Cis! Padahal tak padan pun uols!) Hehe :-p

Anak-anak mengadu lapar. Nak dinner di Mc'D. So malam ni kita makan Mc'D iye?



Honey tunggu Ummi tengah nak makan ni ye? Sekejap ye sayang?



Ok jom balik. Masa ni dah pukul 7.50 malam. Sempat lagi balik Solat Maghrib di rumah. Tentang "barang" yang T nak cari tu, belum dibeli lagi. Tak sempat. Masa sangat singkat. Nantilah kita cari "barang" itu esok-esok.

3 comments:

Emy Omar said...

Honey dah pg outing ye..good girl.Aunty suka tgk gambar Honey kat mcd tu,besar mata pandang camera...

sHeeMa DeaN said...

Honey dah kuar jenjalan yer..

Kasih Salina said...

seronok la si baby dah kuar jln2..