Monday, April 16, 2012

JUMPA CIKGU

Assalamualaikum...

14412

T ke sekolah anak-anak. Ada perjumpaan dengan ibu bapa untuk pelajar darjah 4 dan darjah 5. T ke sekolah dengan Nur dan Honey. Adib pula ke Perpustakaan Temerloh. Ada kuiz alam sekitar di situ. Mr. Hubby ke bengkel baiki ekzos kereta T. T di sekolah dari jam 8.10 pagi hingga 11.30 pagi. Mujur si kecil Honey tidak meragam. Tidur saja dia. Menyusu pun cuma sekali sahaja. Alhamdulillah. Senang jaga Honey!



Ibu Bapa dijamu dengan Nasi Lemak dan Mineral Water selepas mendengar laporan anak-anak juga ceramah motivasi yang sangat best. Kelakar tak boring! Tq Cikgu Wati coz tolong ambilkan makanan. Siap tebuk straw lagi for me. First class punya layanan ok?. Terhadap aku yang tidak berdaya ini. Y? See the next picture. Haha!



Honey tidur saja dia. Lepas makan dengan Kak Ngah, g kat meja Pengetua dan penceramah keibubapaan tadi, En. Nan. Say tq to them sebelum balik ke rumah. Penat memang penat. Dengan hujannya sebelah pagi hari Sabtu tu tetapi kami berjaya menempuhinya. Seronok berjumpa kawan-kawan di sekolah. They ols dok tegur Honey baik sungguh tak meragam. Senyum je Ummi Honey mendengarnya!



15412

Lunch. Family Abang Ipar datang berkunjung ke rumah. Tq Pak Long belikan dua pasang baju untuk Honey! Nanti Honey pakai tunjuk gambar dekat Pak Long dan Mak Long ye?

2 comments:

Cho Zila said...

jumpa yang elok untuk perkembangan anak2kan T.. nampak T dah kurus yerk...

Kasih Salina said...

bestnya lauk pauk tu..sy belum lagi sampai tahap ada perjumpaan ibu bapa ni..ank 1st baru 4 thn..