Tuesday, June 12, 2012

K-MALL MUAR

Assalamualaikum...

030612

Selepas bersarapan, biras bawa kami ke sini pula. Em, ok jugak dok shopping tudung, telekung, blouse dan seluar di sini. Sangat berpuas hati. Next time jika datang Muar, tempat ini sudah berada di dalam list untuk dilawati   :-)


Published with Blogger-droid v2.0.4

5 comments:

Zana Md Nordin said...

fuh...rambang mata tengok

cantik nur sekarang...
dah besar anak dara kak tie tu

wah...sampai ke muar yerk kak tie

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

wahh.. sampai ke muar ye T..
seronoknya bershopping.. akak shopping pakaian setahun sekali je T... time nak raya aje..

EdaManAli said...

7 thn ida duk di Johor, daerah Muar ni laa...Bukit Pasir & Lenga...lps pantang ummi terus bwk blk johor, berek polis, bapak saya adalah bapak polisi...
Nur ni msti jenis yg cpt matang...makin comeii dia...

Ekin Rien said...
This comment has been removed by the author.
ekin said...

Saya pun pernah ke sini... Mmg rambang mata. Kalau betul rajin mmg akn dpt kedai yg bg harga murah ��