Friday, July 20, 2012

SAYA YANG MALANG

Assalamualaikum...

Me demam selsema sejak 10712 yang lalu. Hari ini dah pun 20712. Akibat memakan sebiji Hurix's Kapsul untuk sakit gigi dan sakit kepala also for melegakan kepanasan badan. Tapi yang ado! Headache pulak selama 3 hari terakhir ini. Kepala berat bagai nak pecah! Malam tadi makan dua biji Panadol Actifast. Hari ini barulah ok sikit rasanya. Demam on dan off. Flu masih ada lagi ni. Berat badan pula turun 2kg disebabkan ini. Disebabkan aku sakit, anak-anak, Nur dan Honey pun berjangkit sama. Poor them!

Terbaru, sakit di telapak kaki sejak malam Rabu lepas, 18712. Seperti ada belahan luka di situ. Sakitnya Ya Rabbi! Tak terkata tatkala mahu memijak aka berjalan. Berjalan terhencot-hencot lagaknya si tempang yang sedang menyusun langkah.

Terbaring saja hari ini. Cuma ke toilet tatkala mahu membersihkan diri dan juga memandikan si kecil Honey.

Rumah berselerak. Tak kuasa me nak mengemas. Pejamkan mata saja.

Ye. Saya yang malang!

Spoil mood nak sambut puasa yang bermula esok :-(   :'(   :-[   :-|   :-\


Published with Blogger-droid v2.0.4

5 comments:

wati said...

Salam T...

dugaan nk menyambut ramadhan, sabar yeah...salam ramadhan utk T sekeluarga..

nurul anita said...

La cmner leh jd cmni....moga cpt sembuh k...

nurul anita said...

La cmner leh jd cmni....moga cpt sembuh k...

munna said...

lamanya demam.... semoga cepat sembuh...dan selamat menyambut Ramadhan

EdaManAli said...

get well soon k.T...jgn pndang -ve...tu Allah nk bg pahala lebih tu...sabar ye...org sihat xde pahala tang sabar tu...

selamat berpuasa k.T, jumpe doktor laa k.T...