Posts

Showing posts from August, 2012

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 1433H

Image
Assalamualaikum...
19812
Gambar-gambar raya kami. From Bukit Abal with love.
Oh! Gambar-gambar ini sebahagian saja. Ada banyaaaaaaaaaaaaaak lagi dalam my laptop. Hehe. Cukuplah ini saja untuk entry kali ini kot? ;-)
Published with Blogger-droid v2.0.6

BALIK KAMPUNG!

Image
Assalamualaikum...
17812
Lapan jam perjalanan. Temerloh ke Bukit Abal, Pasir Puteh, Kelantan. Alhamdulillah. Perjalanan lancar. Cuma jem sekejap masa nak masuk hiway Bukit Besi dan juga ketika di Jerteh. Orang amno sekat jalan nak bagi goodie bag! Sebok je taw! Jem terok kau! Macam kalau polis buat road block tue! Masa tu dekat 6 lebih dah. Sampai di Bukit Abal at 7.00pm. Hubby settle bayar zakat kami 5 beranak today. Singgah di Mc'D Kerteh, beli Bubur Nasi untuk Honey. Beli set burger nak dapatkan gelas pink itew! Dapat jugak colour pink idaman hati!
Honey merasmikan toto baru. Juga baju baru yang diberikan oleh Aunty Suzananya. Tq Su Na! Beli juga Kain Pelikat dan Kain Sarung for me & Mr. Hubby.Published with Blogger-droid v2.0.6

SELAMAT HARI RAYA

Image
Assalamualaikum...
Dengan ini t ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI. MAAF ZAHIR & BATIN. Maaf dipinta sekiranya t pernah menyinggung perasaan kalian tanpa disedari. Segala komen, tutur bicara, perbuatan samada secara sengaja atau tidak yang telah menyakiti hati kalian, t mohon ampun & maaf. Kalau membaca blog yang tidak seberapanya ini membuatkan kalian "meloya" dengan t, t minta maaf kerana inilah diri t yang sebenar. Waima seketul cekodok pun daku update blog story-mori. Inikan pula cerita-cerita yang lebih daripada itu, kan? Jangan marah ha! Nanti kena jual! Ngeeeeee
Ada kesempatan, daku update cerita lagi. Oh! Itu sudah semesti. Tak sabar nak baca blog korang. Cerita raya korang. Tengok gambar raya korang. Nanti kita share sama eh?
Ok. Stop sini dulu. Jumpa lagi kamu-kamu yang daku sayang! Berhati-hati di jalan raya. Semoga semuanya selamat sampai ke rumah masing-masing kembali selepas hari raya nanti.
Semoga kita berbahagia di hari raya yang mulia.
&quo…

BUTIK KASSA

Image
Assalamualaikum...
Belek-belek Majalah Harmoni edisi Aidilfitri. Bila sampai di helaian ini, baru teringat yang me beli baju kurung Honey di sinilah. Di Butik Kassa, Subang Parade. Baju kurung ni after less 20% berharga RM53.00. Tapi me mintak RM50. Budak tu kata "oklah kak". Ngeeeee...Published with Blogger-droid v2.0.6