Thursday, August 16, 2012

BUTIK KASSA

Assalamualaikum...
Belek-belek Majalah Harmoni edisi Aidilfitri. Bila sampai di helaian ini, baru teringat yang me beli baju kurung Honey di sinilah. Di Butik Kassa, Subang Parade. Baju kurung ni after less 20% berharga RM53.00. Tapi me mintak RM50. Budak tu kata "oklah kak". Ngeeeee...

Published with Blogger-droid v2.0.6

2 comments:

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

Salam Tie...

Salam aidilfitri buat Tie.. lama tak jenguk Tie.. tp bila dah masuk ni akak belek belako.. hehe.. seronok tgk xtvt Tie terutama tgk Honey yg melasak tu.. comel betul Honey..

seronok juga tgk Tie yg shopping sana sini di KL.. sakan! akak shopping baju anak2 dalam masa sepetang aje kat The Store aje pun.. pastu cari kasut pun sepetang juga di Bata.. selesai segala.. hehe.. ringkas kan kami? ala kadar ikut kemampuan poket kami.. alhamdulillah yg paling penting hanya untuk anak2.. utk ayah & ibu ni tak kisah sgt.. tahun ni pun akak takde mood sgt nak beraya.. kuih raya pun langsung tak buat.. masih dlm kesedihan dengan ujian Allah... mudah2an segalanya cepat berlalu...

Cho Zila said...

Tie.. pandai bab negokan... baguih duit kitakan...
Selamat hari raya... maaf segala yang ada.. semoga berbahagia di hari raya...