Friday, August 17, 2012

SELAMAT HARI RAYA


Assalamualaikum...
Dengan ini t ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI. MAAF ZAHIR & BATIN. Maaf dipinta sekiranya t pernah menyinggung perasaan kalian tanpa disedari. Segala komen, tutur bicara, perbuatan samada secara sengaja atau tidak yang telah menyakiti hati kalian, t mohon ampun & maaf. Kalau membaca blog yang tidak seberapanya ini membuatkan kalian "meloya" dengan t, t minta maaf kerana inilah diri t yang sebenar. Waima seketul cekodok pun daku update blog story-mori. Inikan pula cerita-cerita yang lebih daripada itu, kan? Jangan marah ha! Nanti kena jual! Ngeeeeee
Ada kesempatan, daku update cerita lagi. Oh! Itu sudah semesti. Tak sabar nak baca blog korang. Cerita raya korang. Tengok gambar raya korang. Nanti kita share sama eh?
Ok. Stop sini dulu. Jumpa lagi kamu-kamu yang daku sayang! Berhati-hati di jalan raya. Semoga semuanya selamat sampai ke rumah masing-masing kembali selepas hari raya nanti.
Semoga kita berbahagia di hari raya yang mulia.
"SELAMAT HARI RAYA" : nada ala-ala lagu saloma
Published with Blogger-droid v2.0.6

1 comment:

Cho Zila said...

selamat hari raya... maaf dipinta.. moga berbahagia di hari raya...