Wednesday, September 12, 2012

MERDEKA DAY 55

Assalamualaikum...

31812

HAPPY 55TH MERDEKA DAY!

Aktiviti kami sekeluarga pada hari ini ialah Nur ke kelas tuisyen di rumah cikgunya manakala kami keluar membeli barang-barang dapur di TF, Temerloh Mall.

Bersarapan Nasi Kerabu dan Milo Ais pepagi. Kemudian ke TF di Temerloh Mall mencari barang-barang dapur pula. Honey tidur di dalam dukungan Abahnya.
Yeah!Dapat gak beli lori OREO yang cumel ni! Mak suka amats! Hehehe... Honey nak main tapi Ummi cepat-cepat simpan. Nanti rosak, acane?Beli Milo tin Limited Edition ni. Sepatutnya tak dapat free mug tu coz ia hanya free kalau beli Milo 1kg tapi budak yang jaga di situ bagi juga. Oh suka!Di antara groceries yang berwarna pink. Memang saja ambik warna pink comel gini!Majalah-majalah bulan September. Ada terbeli sampai dua kalilah pulak. #nyanyuk
Biskut Raya yang dibalas oleh Cikgu Nur tadi. Terima kasih cikgu! Buat susah-susah nak berbalas pula.Dinner malam ini. Goreng Frankfurter juga Ayam Drumet Ayamas. Mr. Hubby tambah beli lauk lain juga. Alhamdulillah.Good night semua! Honey nak masuk tidur dah! Selamat Hari Merdeka Malaysia! Akan tetapi...No comments: