Tuesday, November 06, 2012

CHERATING BAYVIEW RESORT ~ day 2 ~

 
Assalamualaikum...
 
291012
 
Pagi sekitar jam 7 kami turun ke pantai
Seronok!
Me tak mandi.
Malas pula rasanya coz nak bawa anak-anak mandi kolam pula.
Juga sebab nak keluar awal coz Hubby nak pergi settlekan kerjanya di Pejabat Tanah Kuantan pula.
 
Cantikkan view matahari terbit di dalam gambar-gambar di bawah?
Me teruja amats!
 
 


Budak kecik Honey tu bukan main lagi ye? Honey mandi air laut ok?
Tak takut apa pun.
Tak berbunyi apa pun.
Mandi sampai gigil-gigil dia dibuatnya!
Hehe...
 
 




Muka baru bangun tidur.
Sila abaikan.
 
 




Nak bawa Honey g mandi kolam pula.
 
 



Bawa my kids, my mom, my sil and my nephew mandi kolam pula.
 
Nice view right?
 
 

 
Honey mandi kolam pula dengan Abang Adib dan Kak Ngah.
 
 





Tu ada no phone resort.
Silalah call and tempah bilik kamu sekarang!
Hehe..
 
 

Me dan Nur keluar cari sarapan.
Dekat saja dengan resort.
Bukan jalan kaki.
Kena drive kereta juga.
 
 

Ok.
Jom makan di dalam bilik!
 
 

Nur beri RM20 setiap bulan for me sejak setahun yang lepas.
Buat belanja katanya.
Me simpan tak guna pun duit yang dia bagi.
Hehehe... Kamu Nur,
Sangat-sangat sweet!
Thank you anak Ummi!
 
 

 
Honey.
Tidur dari Cherating hinggalah ke Temerloh.
Penat mandi laut dan mandi kolam tadi gamaknya!
 
Mr. Hubby,
Terima Kasih bawa kami g jalan-jalan ye?
Sayang Abang!
 
 

1 comment:

Humaira Ahmad said...

hi,

saya bercadang untuk ke cherating bulan ni.. dan amat memerlukan pendapat mengenai chalet-chalet di sana..
Boleh bg pendapat mengenai Cherating Bayview Resort?