Monday, November 26, 2012

ROSA PASSADENA, CAMERON HIGHLANDS

Assalamualaikum...
 
111112
 
Kami sampai di Cameron Highlands at 8.00p.m.
Hubby ambil bilik di sini.
Kali ke dua kami stay di hotel ni.
Hotel Rosa Passadena.
Kali pertama pada tahun 2005 dulu.
Ini adalah kunjungan ke-5 kami ke sini.
Thank you En. Suami yang bawakan kami ke sini!
 
 

 
Bilik kami.
Harga bilik RM300 per night.
 
 





 
Dinner di Restoran Fauzi Tomyam & Steamboat.
Ambik set Steamboat untuk 3 orang.
Cukuplah untuk kami 4 beranak ni.
Honey Ummi suap makan Nasi Goreng Cina tu.
Kenyang kami makan, Alhamdulillah.
 
Teh 'O' Strawberry sangat sedap.
Daku minum 2 gelas.
Nak mintak segelas lagi Hubby tak bagi dah!
Haish!
 
 


 
Sudah kenyang makan, kami balik ke hotel.
Lepak di lobi sekejap.
 
 

 
121112
 
Kami bersarapan di cafe hotel
 
 



 
Tuan belog sedang "mengoyakan" dirinya...
 
 


 
Pukul 11.00a.m. kami keluar bilik.
 
 

 
ROSA PASSADENA,
nanti kita ketemu lagi iye?
:-D
 
 

1 comment:

Pen Biru said...

bile pergi ni..sy ada d cameron kat central market brinchang 14 nov lepas.rumah mak long sy kt flat blakang rosa