Monday, December 31, 2012

MELAKA, AKU DATANG!

 
Assalamualaikum...
 
231212
 
Kami "brunch" di sini.
Restoran Hajah Rahmah binti Haji Ibrahim.
Restorannya terletak di Bukit Katil, Melaka.
First time datang makan di sini.
Tidak mengecewakan.
Lauk-pauk sedap belaka!
 
 


 
My biras, Shikin yang belanja kami makan today.
Tq Shikin!
Kenyang kami dok makan di sini.
 
\

 
Ok. Bungkus kuih-muih pula.
Seri Muka yang paling sedap sekali.
 
 

 
Shopping barang-barang sekolah my kids di Mydin, MITC.
First time shopping di Mydin.
Barang-barang dia okey jugak ye?
Lain kali bolehlah datang shopping di Mydin lagi.
 
 

 
Lokasi seterusnya kami ke sini,
Aeon Bandaraya Melaka.
Sambung shopping di sini pula.
 
 


 
Celebrate birthday my kids di Secret Recipe.
Happy Birthday anak-anak Ummi!
Ummi sayang anak-anak Ummi.
 

 
Sementara menunggukan yang lain sudah makan,
Kami sambung cari barang sekolah untuk Nur lagi.
Nak kejar masa coz hari dah nak malam.
 
Kelihatan Honey dok main bergurau dengan salah seorang pekerja di BATA ni.
Dia memang tak takut orang.
Lagi ditegurnya orang adalah.
 
 
 


 
Baru keluar dari F.O.S
Stok baju sudah habis.
Carilah sehelai dua di sini untuk my daughters.
 



 
Done for today.
Jom balik rumah!
 
 

Dinner kami malam ini.
Alhamdulillah.
Terima Kasih Shikin!
 
 

No comments: