Sunday, January 27, 2013

KENNY ROGERS ROASTERS

Assalamualaikum...

Tengahari tadi lunch di Kenny Rogers Roasters, Star Mall, Mentakab. T mintak nak beli bekas makanan yang berwarna-warni tu. Tak tahu pulak dia isi terus makanan dalam bekas tu. Ingat dia bagi masa nak balik nanti. Sepinggan yang set ayam quater tu RM17.90. Kena tambah RM2.00 untuk setiap bekas tu. Mula-mula dia cakap tak ada warna Biru. So, T minta 3 bekas saja. But lastly ada jugak pun warna tu. Kalau nak beli bekas makanan yang kosong tu dalam RM6.00 satu. Malas dah nak tambah beli lagi. Suap Honey nasi, kentang putar dan muffin.

Settle bill, g shopping baju-baju Honey dan sedikit barang dapur. Geram je tengok baju gegirl yang semua sweet sekali! Rasa nak borong belaka. Boley Mr. Hubby? Aha! Her 1st. birthday tomorrow. So belikan gaun, selipar & towels for her. Tadi beli seliparkan? Ha! laju je berjalan dalam mall. Semua dok tegur dan pandang dia.

Ummi tak sabar tunggu esok Honey!

2 comments:

Anonymous said...

Great info. Lucky me I found your site by accident (stumbleupon).
I've saved it for later!
Also visit my blog ; grumpy cat

Anonymous said...

view site… propecia 3 month results - propecia side effects to women