Saturday, September 14, 2013

Impiana Resort Cherating

Assalamualaikum...

13.9.13

Untuk kali ke dua kami datang menginap di sini, Impiana Cherating Resort, Kuantan, Pahang Darul Makmur. Seperti pertama kali dahulu, hotel ini adalah yang terbaik yang pernah kami kunjungi selama ini. Di serata ceruk tempat, bilik seperti ini yang daku damba sekiranya berpergian.

Tak mahu tulis panjang-panjang. Just nak bagitahu, hotel ini Super duper awesomelah!

Mahu masuk tidur dahulu. Esok pagi nak bawa my kids "bermorning walk" di tepi pantai.

Good night. Have a sweet dreams uols!

4 comments:

Emy Omar said...

Lama dah tak berkunjung ke Cherating entah bila la dapat berkunjung ke sana lagi

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

kalau blk t'ganu.. akak lalu je lah cherating ni.. tak pernah menyinggah inikan pulak nak bermalam.. lari bajet.. hehhe...

zue said...

bole tanya, ni room type ape eh.. tq

Ruziawati Yusof said...

Assalamualaikum Zue,
Minta maaf sebab baru baca komen ni. I'm not pretty sure actually bilik ini jenis apa. Cuba you Google web dia. Tq.