Monday, September 09, 2013

Pasar Malam

Assalamualaikum...

9.9.2013

Setiap hari Isnin ada Pasar Malam di kawasan perumahan ni. So wajiblah kami ke sana untuk membeli pelbagai jenis makanan. Ini rezeki untuk malam ini. Alhamdulillah.

Habis sebekas Honey minum Coconut Shake tu. Next week dah kena beli 5 bekas ok?

4 comments:

Anonymous said...

As salam. inilah my favourite blog.. suka sangat baca.. kita saling tak kenal tapi rasa dekat bila baca kisah2 u, saat hepi, saat duka.. teringat bila u sedih sebab masalah peningkatan berat badan, i sangka u sedih sebab ada masalah rumahtangga (maaf sekali lagi).. secara jujur, baca blog u memang happenings! tak lengkap kalau tak baca, plg best dapat tau tempat2 makan yg best.

Anyway, tq very much kerana sentiasa buat saya seronok untuk mulakan hari2 bila baca di pagi hari. Teruskan menulis..

Assalamualaikum.

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

sedapnyer T... murah sokmo rezeki T kan.. alhamdulilah.. akak pg pasar mlm sebulan sekali pun payah.. kena jimat cermat.. maklum kalau pg pasar mlm.. tak sedar duit keluar mcm air paip.. sbb tgk benda smua teringin.. hihihi..

Ruziawati Yusof said...

Hi to Anonymous & sis ratna,

Tq sudi baca blog t. Membebel entah apa2 aje iye? Insya Allah apa-apa info yang boleh t kongsi, t tulis di sini. Sis ratna, husband sis masih mc? Jaga dia baik2 tau! Masa inilah dia mahukan perhatian sis.

Take care both of you guys & thanks once again!

Ruziawati Yusof said...

Tq awak! ;-)