Thursday, September 12, 2013

Star Mall Mentakab

Assalamualaikum...

Cari barang dapur sikit di Star Mall, Mentakab. Sudah agak lama juga kami tidak ke sini. Agak jauh dari rumah (sebenarnya dekat saja. Around 25 minutes from my house). Rasa macam jauh tapi sebenarnya dekat sahaja. Kan?

Honey bersantai saja duduk di dalam trolley tu. Happy kau dapat keluar berjalan-jalan! Cuma ralat tak kutip point guna kad Pacific yang baru direnew sebelum bershopping. Tak ingat nak tunjuk pada cashier sementelah dia pun tidak meminta. 

Siap bershopping, kami berhenti di Restoran Tifa untuk mengambil makanan yang telah dipesan awal melalui telefon. Tak payah membuang masa menunggu bagai.

Dinner kami tonight, Sup Gear Box, Ikan Talapia Tiga Rasa, Daging Lada Hitam, Paprik Ayam dan Sayur Campur. 

Alhamdulillah. Kenyang kami makan malam ni!

1 comment:

Cho Zila said...

best gak duk kat pekan kecik2ni T boleh ronda dengan puas hati.. syiok gak tak payah tunggu lama2 kalau order makanan kalau dah siap callni..