Thursday, December 19, 2013

Peninsula Residence All Suite Hotel, Bukit Damansara

Assalamualaikum...

23.11.2013

First time over night here, Peninsula Residence All Suite Hotel at Bukit Damansara. Not bad at all. Cuma I dan Nur tak lelap tidur. Takut. Pikir apa-apa entah. Ada terdengar bunyi-bunyi dari  bilik di tingkat atas. Atau pun dari bilik di sebelah. Macam bunyi pintu or meja dihempas kuat. Masa tu pulak I tak boleh bersolat, so apa lagi. Pejamlah mata terus-terusan. Honey pun asyik bangun nak menyusu saja. Tidur hotel mahal tapi tak menikmatinya secara overall. Mencik!

Esoknya bangun dan turun bersarapan. Ramai pun orang. Rasa takut terus hilang. Ingat tak ramai yang stay kat sini.

Lain kali tak mahu tidur sini dah. Nak ambik bilik kecik-kecik ajer kalau tidur hotel. Teruk ar level penakut I ni. Dok bayang yang bukan-bukan.

Haish!

No comments: