Thursday, January 02, 2014

Ani Sup Utara, Prima Sri Gombak

Assalamualaikum...
26.12.13
Selesai membeli alat tulis anak-anak, kami lunch di Restoran Ani Sup Utara. Kami suka aje jika dapat stay di My Home Hotel, Prima Sri Gombak ni sebab dekat dengan semua kedai. Restoran-restoran, Kedai Kek Lapis, Pustaka Rakyat dan kedai-kedai yang lain. Senang nak cari makan. Pilih saja mahu makan di restoran mana.

Selesai makan, kami ikut Hubby ke Mahkamah Jalan Duta. Settle kerjanya kami terus pulang ke rumah.

Sebelah malam, keluar dinner pula bersama adik dan my mom di Gerai Ras, Temerloh. Gerai Makan my Kak Long. Gerainya terletak berhadapan Pasaraya Sakan. Sudah kenyang makan, kami pun pulang ke rumah.

Masa untuk merehatkan badan. Penat yang teramat. Nur sempat pula menulis kata-kata di papan putih yang dibelinya for me.

So sweetlah anak dara Ummi ni. Thanks Nur. I love you!

2 comments:

Siti Asiah said...

nampak sedap jerk semua air tu...;)

Anonymous said...

Kepada seluruh rakyat Malaysia yang dihormati,

Dengan hormatnya sini, Kami ingin memaklumkan bahawa YIP KUM FOOK(YIP KUM FOOK & ASSOCIATES) dan anaknya YIP JIUN HANN yang berjalan tugas sebagai lawyer di alamat : NO. 2A & 2B, 2ND FLOOR JALAN 53, DESA JAYA KEPONG 52100 KUALA LUMPUR

Harap semua rakyat Malaysia mengambil perhatian dan jauhkan orang yang tersebut kerana jangan terkena tipu

Mereka sangat jahat dan hatinya hitam(kejam), sanggup menipu wang wanita, merosak keluarga orang lain dan sendirinya memakan wang Temple, SAMNAK SAMBODHI BUDDHIST TEMPLE, NO: 19 JALAN 38 TAMAN DESA JAYA, KEPONG, KUALA LUMPUR, dan berpura-pura merepot ke polis resit hilang.........harap perhatian

Sekian dimaklumkan,
Terima Kasih

SAMNAK SAMBODHI COMMITTEES