Thursday, January 30, 2014

Bekal For The Kids ~ Part 2 ~

Assalamualaikum...

Sambung cerita Spiral Carbonara pagi tadi. Nur bawa bekal for her friends. Update beberapa keping gambar lagi ni. I sertakan resepi sekali buat yang mahu mencuba iye? Silalah mencubanya okey? Resepi yang tersangat mudah sebenarnya ni. Mudah dimasak. Cepat untuk dimakan pula.

Honey makan bertambah. Selalunya memang akan makan banyak pun. Ummi sayanglah anak Ummi macam ni. Makan banyak-banyak bagi gemok macam Ummi ni ha!

Gambar kawan-kawan Nur tu dia yang ambik masa tengah dok makan before class bermula. Kirim untuk her teacher also and then dapat balasan Chocolate Muffins yang so delicious. Thanks a lot Cikgu Laila. You are so sweet!

1 comment:

Emy Omar said...

Kemain berselera Honey makan creamy carbonara tu ye.Kat rumah ni Ezhan dan Mia yang peminat setia creamy carbonara tu.Kalau mummynya rajin buat sendiri creamy sauce tu kalau tidak beli preego dalam tin je hihihi