Friday, April 04, 2014

Ada Apa Dengan Selfie?

Assalamualaikum...

Ada Apa Dengan "Selfie"?

For my 10 sen opinion, tidak ada salahnya pun. As long tidak keterlaluan dengan "pose" gedik bagai. Okay aje kot?

Artikel terkini mengatakan "berselfie" itu adalah sebagai "sakit mental". Hello? Beli smartphone mahal-mahal nak ambik gambar sendiri pun jadik isu? Peduli! Suka hati akulah kot?

Ha, nampak "mental"nya  di situ? Hihihi... Suka hatilahkan? Perbuatan ni tak ada nak susahkan hidup orang lain pun. Sikit pun tak menyusahkanlah. Agak-agak kalau mata tu nak bernanah atau berdarah apabila melihat aku tengah "berselfie", berhentilah merenung aku. Hahaha... Ambik nak!

2 comments:

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

he he he....
i likee
upload pic selfie dikatakan sakit mental
upload pic makanan pun dikatakan sakit mental..

adeh....acaner tu..

Ruziawati Yusof said...

Kan zana? Nyampah tau. Suka hatilah berselfie pun. X de salahnya pun!