Saturday, October 11, 2014

Menu Diet Atkins

Assalamualaikum...

Actually I dah on off buat Diet Atkins ni. Kuat makan lately. Cuma turun around 12.5kg sejak I mulakan diet ni pada 2.5.2014 yang lepas. Godaan untuk makan itu terlalu kuat. Tidak berdaya untuk I tepis.

Tapi I tetap beringat. Kalau makan pun masih berpada-pada. Kalau tak jaga badan molek-molek, sekejapan aje berat kembali naik.

I tak nak gemuk. Tapi I suka makan. Kena ada motivasi ni. Selalu jugak bila azam nak kurus kembali menyala, I bukak page group Kelab Diet Atkins di Facebook.

Salute sama mereka yang sudah kurus dan maintain. Oh Faz Fazrin!

Chicken Salads. 
Telur Rebus. 
Telur Rebus with Salads. 
Telur Separuh Masak. 
Telur Separuh Masak & Cheese. 
Twlur Rebus with Cheese & Salads. 
Chicken Salads with Kewpie Mayonis. Yums!

No comments: