Thursday, November 13, 2014

Nur Barakah, Wangsa Maju

Assalamualaikum...

16.9.2014

Kami singgah di Butik Nur Barakah yang terletak di Wangsa Maju untuk membeli my baju or blouse. Sebelum ni dok beli dengan seorang kawan I kat Temerloh ni. Hari tu, sekitar bulan Ogos dah lalu di sini (16.8.2014). Ada pembukaan butik dan jamuan hari raya. Tapi tak singgah di sini coz kami pergi ke rumah kawan Hubby di Riana Green East Condominium.

Okay. Pilih punya pilih, I ambik 2 helai blouse dan sehelai skirt labuh berwarna purple kulit manggis. Yang I frust sangat coz tak dapat paper bagnya yang berwarna pink yang sangat comel tu. Dapat beg plastik aje. Harga blouse, skirt dan brooch yang I beli around RM230.00. I mintak paper bag yang sedia ada tu pun depa tak bagi.

Geram haih. Geram sungguh!

Rambang mata memilih. Cumanya tak banyak size I yang ada. Size I untuk blouse Nur Barakah ialah M.
Blouse and Skirt by Nur Barakah. 
Blouse by Nur Barakah. 

3 comments:

mama tisya said...

Bli ratus2 xdpt paperbag tu..kedekut tul

MsLullubby said...

Salam..sis ambik ni size ape?M ke L?cutting drg ni besa2 kn?

Ruziawati Yusof said...

sorry. i baru tengok ada komen2 ni.

mama tisya. hihi. what to do.

ms lullubby, ya M size. badan sis besar. tapi M size pun muat. cutting blouse besar.