Pizza Hut, Temerloh

Assalamualaikum...

Sudah agak lama blog tidak berupdate. Busylah sangatkan? Arini nak update cerita sikit. Masa g dinner at Pizza Hut, Temerloh. Lama dah. G 30.9.2014 baru ni. Update cerita ikut date eh? Banyak yang nak I story ni. Cerita bercuti ke Kuantan, Pulau Langkawi serta Bukit Tinggi/Padang di Indonesia kita hold dulu eh? One by one. Biar slow tapi I tetap up story gak. Masa dan keadaan tidak mengizinkan untuk duduk molek-molek dan update blog. Ada saja kerja. Ada saja benda yang mahu dibikin. Itu dan ini.

Alasan sangatkan?

Phew!

Sekali sekala g makan kat Pizza Hut ni. Dah lama benar dah tak makan di sini sejak kali terakhir dulu. Bolehlah buat penghilang rindu. Order yang basic aje. Macam yang gambar I upload ni.

Kenyang makan gini sekejap aje. Bak kata my Hubbylah. Tetap nak kena makan nasi gak bila time makan.

Tekak melayu!

Comments

Popular posts from this blog

Klana Beach Resort, Port Dickson

The Taaras Beach Resort & Spa, Pulau Redang