Thursday, December 11, 2014

Pizza Hut, Temerloh

Assalamualaikum...

Sudah agak lama blog tidak berupdate. Busylah sangatkan? Arini nak update cerita sikit. Masa g dinner at Pizza Hut, Temerloh. Lama dah. G 30.9.2014 baru ni. Update cerita ikut date eh? Banyak yang nak I story ni. Cerita bercuti ke Kuantan, Pulau Langkawi serta Bukit Tinggi/Padang di Indonesia kita hold dulu eh? One by one. Biar slow tapi I tetap up story gak. Masa dan keadaan tidak mengizinkan untuk duduk molek-molek dan update blog. Ada saja kerja. Ada saja benda yang mahu dibikin. Itu dan ini.

Alasan sangatkan?

Phew!

Sekali sekala g makan kat Pizza Hut ni. Dah lama benar dah tak makan di sini sejak kali terakhir dulu. Bolehlah buat penghilang rindu. Order yang basic aje. Macam yang gambar I upload ni.

Kenyang makan gini sekejap aje. Bak kata my Hubbylah. Tetap nak kena makan nasi gak bila time makan.

Tekak melayu!

No comments: