Thursday, January 01, 2015

2015

Assalamualaikum...

2015 menjelma. Tak tahu masih selamat atau pun tidak.

Rumah emak di Taman Seri Desa, Kuala Krau habis tenggelam sehingga ke paras bumbung dek banjir yang melanda sejak 25.12.2014.

Temerloh pun hampir tenggelam sudah.

Aku di rumah. Terkepung. No way out. Jalan di depan dan di belakang perumahan ini telah dinaiki air sejak 26.12.2014.

Nak wish tahun baru jugak?

Memang taklah!

Tak ada rasa apa. Tak tahu nak rasa apa. Apa-apa ajelah!

4 comments:

Emy Omar said...

Semoga tabah dengan dugaan ini..pasti ada hikmahnya disebalik setiap kejadian.Semoga selepas ini nanti Allah gantikan dengan sesuatu yang lebih baik selepas ini,insyallah

Anonymous said...

as salam... kenapa lama xupdate blog? Hari tu nmpk u dgn family mkn kat sidin corner bkt angin dynaton tp segan nak tegur.. cpt2lah update k.. anak u yg nor upsr dpt brapa A? Skrg skolah kat mana?

Semoga sukses selalu

mamabeauty said...

so sad to see kans

Ruziawati Yusof said...

sorry, baru tengok ada komen2 ni semua.

my dear friend emy omar, thank you so much!

anonymous, kenapa tak tegur? nanti i cerita kenapa lama tak update belog. hihi. lain kali klu nmpk i kat mana2 tegurlah. aritu nur dapat 4A dalam upsr. B for Sc. now dia bersekolah sama dgn abangnya di sma al khairiah temerloh. tq so much for your support! really appreciate it!

mamabeauty, ya. really. tq.