Wednesday, February 18, 2015

Banjir 2014

Assalamualaikum...

Throwback banjir di rumah my mom di Taman Sri Desa, Kuala Krau. Ni gambar masa kami balik ke sana pada 2.1.2015 setelah jalan dibuka kembali. Itu pun terpaksa melalui jalan raya yang separuh runtuh dan juga meredah air banjir di Kerdau.

Allahuakhbar! Tak tahu nak kata apabila sampai di rumah. Ini sebahagian gambar yang diambil oleh anak T, Adib juga gambar-gambar dari whatsapp family mertua I. Gambar jalan raya runtuh tu dari group Temerloh di Facebook. 

Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada my brother in law, Abang Zaid dan isterinya, Norashikin yang datang dari Melaka serta my nephew, Din dari Selayang semata-mata mahu menolong mengemas dan membasuh rumah my mom. Dua hari mereka berulang-alik ke Kuala Krau dari rumah I di Temerloh. Allah sahaja yang dapat membalas jasa baik kalian. Adik-beradik seramai 7 orang pun semua pulang untuk berkemas sama. 

Terima kasih dari lubuk hati yang paling dalam.

Terima kasih kerana telah sudi membantu.

Terima kasih! 

Sayang korang ketat-ketat!




No comments: